donderdag 3 april 2008

Netsamen profileert zich spiriteel en respectvol

In deze rubriek deze keer een bericht van “netsamen”. “Netsamen geeft aan dat er geen “lege” profielen zijn, maar aangenaam lezende en uitgebreide interviews voor een betere beeldvorming.” Openheid en respect staan hoog in het vaandel.

Dit vraagt om een nadere beschouwing.

Er zijn veel open vragen over onder meer spiritualiteit, passies en gevoelsleven en er is mogelijkheid tot het hartelijk en met respect te chatten. Dit laatste kan serieus, of met een knipoog zijn.

Er is communicatie over en weer door een forum, prikport, de genoemde chat, opinie en weblog. Verder zijn er activiteiten en het abonnement is geheel gratis. De service richt zich op België en Nederland.

De site schrijft dat er op “netsamen” kleurrijke en spirituele mensen te vinden zijn die met beide benen op de grond staan. Het zouden levensgenieters zijn met een passie voor mens en dier, kunst, cultuur, reizen of een goed gesprek.

Ze profileren zichzelf als de “spirituele community voor singles”. Openheid en respect dragen ze volgens een woordvoerder van “netsamen” hoog in het vaandel.

De site noemt zich anders; authentiek, hartelijk, echt en oprecht. Men kan er zich inschrijven voor een ontmoeting met nieuwe vrienden of een nieuwe relatie en in de online flyer staat geschreven dat er een “warm onthaal” te wachten staat.

Geen opmerkingen: